Uw oplossing in kunststof?

Wij zijn specialist in alles wat met kunststof te maken heeft. En ook al zijn vizieren de rode draad in ons verhaal, kunststof kan zoveel meer. Net zoals wij maatwerk afleveren voor onze vizieren, leveren wij maatwerk af in – ja, zowat alles. Zolang het maar met kunststof te maken heeft.

kennismakendU heeft een ontwerp of een idee: verlichting, een eyecatcher voor een beursstand… En u bent benieuwd wat kan met kunststof. Wij schuiven met u rond de tafel en vertellen u graag alles over de mogelijkheden van kunststof.
engineering-en-ontwerpOnze R&D gaat op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw uitdaging en werkt uw ontwerp of idee verder uit. Dat alles vertalen wij in een concreet voorontwerp.
productieMogen wij voor u aan de slag? Dan buigen we het voorontwerp om in een volwaardig ontwerp, en plannen we de productie ervan in.
opvolgingTevreden van het resultaat? Leuk om te horen. Maar voor uw volgende bestelling willen wij het nóg beter doen. Daarom zijn wij altijd actief op zoek naar verbeterpunten, van ontwerp tot en met de eigenlijke oplevering.

Samen naar de beste oplossing

Vragen omtrent kunststof?

Aarzel niet om ons te contacteren

Contacteer ons

Flexibele ideeën

Met kunststof kan u alle kanten uit. Het is onmogelijk om u alle toepassingen te tonen.
Maar we hopen u wel te inspireren met deze ideeën en tips…

Onze expertises

© ZWEKO OPTICS 2020 - Privacy policy Cookie policy