Veiligheidshelm met vizier

VisorVeiligheidshelm met vizier

Op zoek naar een veiligheidshelm met vizier?

Als de standaard veiligheidshelm voor u volstaat, heeft u meerdere opties. Maar als u op zoek bent naar een veiligheidshelm met vizier van topkwaliteit aan een scherpe prijs, dan zit u alleen bij ons goed.

Contacteer ons

Voor u als helmenfabrikant

Wij van Zweko Optics maken al vizieren sinds 1989. Door de jaren heen bouwden we een stevige expertise op. Hoe complexer uw vraagstuk en hoe groter de uitdaging, hoe meer wij ons in ons element voelen. Grote of kleine volumes maakt ons niet uit: als u topkwaliteit wilt, moet u bij ons zijn.

Daardoor kunnen wij voor u als helmenfabrikant meer zijn dan enkel toeleverancier. Onze R&D zit samen met u rond de tafel om dat ene type veiligheidshelm met vizier nog beter te maken. Daarbij zetten wij volop in op innovatie.

En als bouwbedrijf hebt u de zekerheid dat elke veiligheidshelm met vizier die wij maken, CE-gehomologeerd is. Een bewijs van onze kwaliteit.

arbeidshelmen

Wij gaan een stap verder!

Dankzij onze eigen coatinglijn kunnen we uw vizieren anti-damp, kraswerend… te maken Nogal wat anders dan de standaard veiligheidshelm met vizier dat meteen aandampt. Die eigen coatinglijn en rechtstreekse verkoop maken ook dat wij onze prijs lager kunnen houden dan de groothandel.

geïnteresseerd?
© ZWEKO OPTICS 2020 - Privacy policy Cookie policy